• 8
    bana göre de farklı grupları tek isim altında birleştirme çabalarıdır. örneğin;

    karşı
    bh
    üni
    güngören
    avrupa
    sultans
    bilkentli aslanlar

    gibi birbirinden profil olarak çok ama çok farklı grupları hep bir isim altında tutma çabaları çöküşü getirmiştir sanki. bir ua ünili çıkıp da ben bhı seviyorum demesin götümle gülerim. ua uni'de ne kadar adam varsa bh'tan haz etmez. örneğin ua karşı biraz daha reklam sever. ama sultans, emeklerinin üstüne dev puntolarla isim yazmaz sadece küçük bir imza ile geçiştirir. ama diğer gruplara göre biraz daha agresiflerdir. bu örnekleri çoğaltmak mümkündür.

    ultraslan bh ile ultraslan uni eski açıkta birbirlerine çok yakın yerlerde dururlar fakat birbirlerinden çok farklı gruplardır. bunları bir arada tutmak kolay iş değldir ve becerilememiştir.

    ultraslan'ın çökmesinden ziyade parçalanması kendi selayetleri için de daha iyi olacaktır. ua tek grup olsa, üni ayrı, bh ayrı, kapalıdaki gruplar ayrı olsa daha çekilir bir yer olur tribünler.

    ha karaborsa pastası için bu gruplar birbirine girer mi bilemem tabi. böyle bir konu olursa yani; parçalanma söz konusu olursa ua bh ve güngören grubu, ua bünyesine katılır tahminimce. diğer gruplar da ayrı birer oluşum içerisinde kafalarına göre takılırlar. biz de galatasaray sözlük tribünü içerisinde çeşitli org.lar falan yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın