resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 273
    bu adama nolmuş böyle de ortada kalmış diye merak eden çok insan var. çünkü genelde ilgilendiğimiz şey işin transfer tarafı. zaniolo'nun roma'yla yaşadığı sorunları biraz araştırdım ve aydınlatayım.

    bu adam geçen sene roma'nın konferans kupasını almasında büyük rol oynadı, takımın gol yükünü sırtladı, finalde de golünü attı.

    yeni sezonda bu çocuğa bir şeyler olmuş. orasını lafla anlatması zor ama roma'da mutsuz olmaya başlamış. tükenmişlik - depresyon diye internette goygoy dönüyor ama bu gerçek. takımda antrenmanlara bile çıkmak istediğiyle ilgili bir demeç vermiş. jose mourinho da kendisine yolu açmış.

    geçtiğimiz ara transfer döneminde adı bournemouth, tottenham ve en önemlisi de ac milan'la çıktı. zaniolo hiçbiriyle anlaşamadı. transfer penceresi kapandıktan sonra mourinho'ya kendisi sorulunca "maalesef takımda kaldı" gibi bir ağır açıklama yaptı. mourinho "bir oyuncu roma formasını giymek istemiyorsa ben sadece maalesef diyebilirim" demiş.

    tekliflerden en ciddi olanı bournemouth'tu ama zaniolo kendilerini hedefinden küçük buldu.

    bu olayların peşinden işin içine roma taraftarı da girdi. zaniolo ve ailesi ciddi anlamda ölüm tehditleri alıyor. burada milan'la olan durumu da ekstra rol oynadı sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın