resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 268
    türkiye ligine kadar düşmesi çokta anormal olmayan futbolcu. 23 yaşında olmasına rağmen iki dizininde ön çapraz bağları koptu ve roma ile de şimdiye kadar ilişkileri pek iyi olmadı. roma taraftarları mental olarak problemli olduğunu söylüyordu ama tam olarak nedir bilemeyiz tabi ki.

    doğal olarak bunların sonucunda kariyerinde bir istikrar yakalayıp yeteneğinin hakkını pek veremedi. hatta roma'da izinli olmamasına rağmen antrenmanlara bile çıkmamış. işler o derece kopma noktasına gelmiş. kulüp ile arasında baya dramalar dönmüş yani. oyuncunun asıl hedefi milan'a gitmek imiş ama taraflar anlaşamamış sanırım.

    bournemouth roma'yı memnun edecek bir teklif yapıyor ama zaniolo gitmek istemiyor. transferin son günlerinde milan'dan beklediğini bulamayınca bournemouth'un teklifine yeşil ışık yakıyor ama bu sefer de onlar transferden vazgeçiyor. son anda leeds united'da teklif yapmış ama zaniolo kabul etmemiş sanırım.

    galatasaray'ın 22 milyonu nasıl veya nereden ödeyeceği konusunda hiçbirimizin bir fikri yok ama yönetim belli ki gözünü karartmış. oyuncunun mevcut durumu ve yaşadığı ağır sakatlıklar sonucu galatasaray için çok büyük bir kumar. zaniolo'nun hedefi de burayı basamak olarak kullanıp tekrar büyük liglere dönmek muhtemelen. umalım ki günün sonunda iki tarafta istediğini elde eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın