resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 243
    oyuncuyu hiç takip etmedim, dolayısıyla performansı ve takımımıza nasıl uyacağıyla ilgili fikrim yok. buradaki yorumlardan yola çıkarak oyuncunun olası transferi hakkında bazı çıkarımlar yapacağım. bu noktada oyuncu, roma ve bizim takımımız açısından değerlendirme yapacağım

    öncelikle oyuncu açısından ele alırsak; genç, yağız, italya milli takımında oynamış ve büyük potansiyel barındıran birisiniz. takımınızda şu veya bu sebeplerden oynamıyorsunuz ve mutsuzsunuz. ayrılmak isterseniz gitmek istediğiniz takım tr ligi olması garip. oyuncuya 20-25 m verip yatırım gözüyle bakacak başaltı birsürü vitrin takımı var. en olmadı herhangi bir epl takımı olabilir. bu takımlar niye almaya yanaşmadı?

    roma açısından ele alırsak; oyuncudan verim alamayıp, potansiyelinden ümidi kestiyse devre arasında satmayıp şuanda niye satmaya kalkıyor. bu arada oyuncudan ümidi kesme konusunda fatih terim ve jose mourinhoya çok güvenirim. onların gönderdiği bir oyuncunun kariyerini tırmandırdığını pek hatırlamıyorum. yoksa kiralamayı öncelikli düşünürlerdi veya daha çok para kazanacakları bir anlaşma bulabilirlerdi.

    takımımız açısından ele alırsak; oyuncuya çok ihtiyacımız var mı emin olmamakla beraber, parametrelerin ve verilecek bonservis bedelinin oyuncunun geçmiş oyunu ve potansiyeline verildiğini düşünüyorum. mevcut haliyle takımı bir üst seviyeye taşıması ve bonservis getirisi sağlaması tamamen beklenti. konuşulan rakamlara bakınca bizim gibi takımların 20m eurolar seviyesinde bir oyuncuya yatırım yapacak hareket alanı olduğunu düşünmüyorum.

    bu durumda bizim açımızdan transferin bu bedellerde olduğunu düşünmüyorum. oyuncu açısından da muhtemelen devre arasında gitmek istedi anlaşma yarım kaldı ya da gitmek istemedi ve sonradan pişman oldu. biz ya tam bir "fırsat transferi" yapıyoruz ya da delirdik.

    bu paralara bırakın potansiyel yıldızı, takımda tutmuş süperstar(bkz: mauro icardi) olanına bile verilmesine gönlüm razı değil
App Store'dan indirin Google Play'den alın