resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 231
    nerede bilmem nicolo bizim bir gönderimizi beğenmiş. bonus yok. 15 milyon teklif etmişiz.

    --- alıntı ---

    galatasaray-roma, anlaştı. zaniolo evet dedi: türkiye'ye daha da yakın.

    oyuncunun trazbonspor karşısında elde edilen başarıya atıfta bulunarak yaptığı 'like' gala'nın fenerbahçe karşısındaki avantajını teyit ediyor.4 yıl için sezon başına 3-4 milyon değerinde bir sözleşme onun için hazır.

    roma derbisinden istanbul derbisine, her ne kadar kazanan - bu anlamda - çoktan belirlenmiş gibi görünse de. nicolò zaniolo'ya bağlı melankolik telenovela*,* kesin olabilecek yeni bir bölüm ekliyor.

    aslında istanbul'da roma forvetine olan ilgi aniden arttı ve fenerbahçe ile galatasaray onun için bir tür "stracittadina" başlattı, sonuncu kulüp açık bir şekilde önde gidiyor ve zaniolo da bugün trabzonspor'a karşı elde edilen başarıya atıfta bulunarak bir "like" gönderdi. türk kulübünün sportif sonuca bağlı olmaksızın 15 milyon (artı bonuslar) teklif etmesi ve roma'nın ödeme koşullarını karşılamaya istekli olması nedeniyle pazarlık önümüzdeki birkaç saat içinde kapanabilir. kesin olan bir şey var: nicolò, ailesi gibi ıcardi ve mertens'in galatasaray'a transferine onay verdi. giallorossi birkaç avro daha koparmayı başarırsa, zaniolo yarın erken saatlerde özel bir uçakla istanbul'a gelecek. dört yıl için sezon başına yaklaşık 3-4 milyonluk bir sözleşme hazır, ancak herhangi bir takımın tekrar kapısını çalması halinde azzurri'nin daha önemli bir futbola dönmesini sağlayacak yaklaşık 30 milyonluk bir fesih maddesi üzerinde çalışılıyor. kıssadan hisse: nicolò futbolsuz nasıl olunacağını bilmiyor ve belki de yeni bir macera başlamak üzere.

    --- alıntı ---

    kaynak: https://www.gazzetta.it/...ra-46096933445.shtml
App Store'dan indirin Google Play'den alın