resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4276
    koltuğu asla bırakıp gitmez. bu tarz egolu tipler ceketini alıp çıkmazlar. başarısızlığının kılıfını mağdur rolüne yatarak oynuyor. bunu gören bir elin parmaklarını geçmeyecek derecede fenerbahçeliler var ama geri kalan %99'u kendilerine operasyon çekildiğine inanıyor. büyük takımsın, 2014 yılından beri bir bardak kupa bile kazanamadın ve sana sürekli operasyon yapılıyor öyle mi?

    normalde koç ailesi, aileden bir üyenin futbol işlerine girmesine çok karşılardı. fakat ali koç'u, koç holding'e sokmayıp, şirketi de batırmasın diye fenerbahçe başkanı olmasını kabul ettiler ve eline bir oyuncak misali kulübü verdiler.

    bugün ali koç şirketle alakalı konularda yetkili olsaydı, koç holding de batmıştı. aile üyeleri arasında ali bey'in dalga konusu olduğuna eminim.

    sosyete tayfa, kokteyllerini yudumlayıp, kanepelerini yerken, fısır fısır ali koç ile başşak geçiyorlar. buna emin olabilirsiniz. ali bey de durumun böyle olmadığını kanıtlamak için ''bakın bize operasyon çekiliyor, fetö'cüler, biz atatürk'çü olduğumuz için böyle oluyor'' algısıyla kendini temize çıkartmaya çalışıyor.

    yersen united.
App Store'dan indirin Google Play'den alın