• 1947
    son attığı twitler ile doğru bir yol izleyip izlemediğinden emin olamadığım sayfa.
    emin değilim derken kararsızım demek istiyorum.

    şu an ligdeki en yakın rakibimizle puan farkı 6 ise bunun yegane sebebi hakemler. bjk, fb, başakşehir hepsini kepaze eden bir takım adil bir yönetimde daha fazla puan farkı yapmalıydı. ancak öyle bir algı yaratılıyor ki sanki hakemler ligin başından bu yana rakipleri değil bizi kolluyor. halbuki kazın ayağı öyle değil.

    -rakibe ümraniye ve antalya maçlarında ahlaksızca 4 puan hediye ediliyor. adamlar pişkin pişkin gelin temiz bir lig için konuşalım diyor.
    -sivas maçında batsu'nun pozisyonunda çok daha net bir penaltı pozisyonu yaşanıyor kimse konuşmuyor. 49.dakikada hatalı bir şekilde verilmeyen gol tüm sezo yaşanan hakem kepazliklerinin önüne geçiyor. rakip hemen basın toplantısı düzenliyor. medya "ofsaytımsı" diyerek deliye dönüyor. var kayıtları yine ve sadece yine galatasaray'a özel açıklanıyor.
    -fener 10 penaltı, bjk 5 penaltı atıyor. galatasaray 2 penaltı golü ile lider oldu deniyor.
    - mhk başına fanatik fenerli lale atanıyor. adamlar yine pişkin pişkin yakınıyor.
    - bein sports'un elinde yürüyen fenerbahçe taklacı mhy'nin net bir elle oynama karesi var ama bir sebepten! yayınlanmıyor. ilgili kare yabancı kanallardan yakalanıyor.

    benim hafızam iyi değil. eminim bunların 20 katı done çıkar biraz kurcalasan. rezil top oynayan rakipler hakem eliyle 4 maçlık, 5 maçlık seri yapıyor. buna rağmen fişek gibi oynayan galatasaray arayı açınca alçakça bel altından vurmak için ellerinden geleni ardına koymuyor adeta bir yerlerini yırtıyorlar.

    hakemlerden en çok canı yanan galatasaray. kim en çok kırmızı görmüş, kimin en çok golü iptal edilmiş, kim en çok penaltıyı atmış çıkarıp bakın istatistikler az çok fikir veriyor. ama fbjk'me yetmez. onlar yarınlar yokmuş gibi kollanarak sahada yenemeyecekleri bir rakibi geçmek istiyor. işte yaratııkları bu algılarla yarın bir gün yine operasyon çektiklerinde "kulaklık takıp müzik dinliyordunuz müstehak size" diyecekler pişkin pişkin. işte ben bundan korkuyorum.

    serimizi ve şampiyonluğumuzun rezil bir hakem operasyonuyla çalınmasını ben istemiyorum arkadaş. umarım yapılan algı için harıl harıl çalışıyordur yönetim.
    maçası yiyen gelsin bu canavar takımı sahada yensin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın