• 5641
    iki üç haftadır hakem sayesinde puan kazandılar, dün adana demirspor'a puan kaybettiler, mevzunun kenarında köşesinde biz yokuz ki ortada fenerbahçe güdümlü medyanın lanse ettiği gibi katledilmiş bir maç da yok ama adamların dillerinde hep galatasaray var! bu nasıl bir akıl tutulmasıdır ben anlayamıyorum. taraftarı ayrı, yöneticileri ayrı hepsi galatasaray'a saldırıyor. bu kadar sesiniz çıkıyor önce kendi evinizde galatasaray'ı yenin o zaman! sen beşiktaş'ı yenemiyorsun bir de şampiyon mu olacaksın? boş ver adana, sivas, konya maçını. rakibini yenemeyen takım şampiyon olabilir mi? 8 yıldır şampiyon olamıyorlar yöneticilerine en ufak bir ses çıkmıyor. niye?

    resmen şampiyonluk gitti diye tutuştular, kendileri de bir şey yapamıyorlar, bir kere top oynayamıyorlar. güçsüz rakipleri bir şekilde yeniyorlar ama biraz dişli takım çıkınca puan kaybediyorlar. bu durumda bizden bir şey olmaz deyip saha dışı oyunlarla galatasaray'ın önünü nasıl keseriz diye hesap yapıyorlar anlaşılan. sen galatasaray'ı boş ver, ligi sezon sonunda beşiktaş'ın üzerinde bitirebilecek misin bakalım? sen ads'ye puan kaybettin, git maçın hakemiyle, tffyle, rakiple falan uğraş. bize bulaşma!

    bizim yöneticiler ve hatta teknik ekip çok akıllı olmalı. her maçı şampiyonlar ligi finali ciddiyetiyle oynamalı, fb saha dışı hamle yapıyorsa (ki yapıyorlar) bizimkiler de yapmalı. olası hakem katliamlarının önüne şimdiden geçilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın