• 5637
    fazlasıyla söylenmiş ancak talep ettikleri ilaç belli: ayrıcalık isteme hastalığından muzdaripler. çevremde, sosyal medyada, her yerde toplu bir salgın bu. last of us dizisindeki yer alan mantar mutasyonu gibi ayrıcalık mutasyonuna yakalandı bu arkadaşlar.

    peygamber jesus pohpohlamasıyla başladıkları sezon 3 şubat 2023 tarihi itibariyle çok da iyi durumda değil. lig çok uzun ve herşey olabilir. ancak bu yarışa bir boks müsabakasına benzetecekken yumruk yemiş durumdalar galatasaray'dan. açacağımız puan farkı hakemin nakavt için saymaya başlaması anlamına gelecek.

    2 şubat 2023 akşamı lehlerine verilecek bir penaltı ki bu pozisyon her maçta yaşanıyor ve maçın son dakikasında yine lehlerine verilecek bir faul var mağdur oldukları. kalan her kararı doğru hakemin. iptal olan gollerinin iptal olması mevcut kuralın garabetliğiyle ilgili ve değişmeli. futbolun bugı bu el konusu. açık el dışında ki o bile vücuttan sekti sekmedi tartışması içeriyor, her el pozisyonu ülkeyi tartışmaya sürüklüyor, mutsuz ediyor.

    galatasaray camiası olarak saha içerisinde kalmalıyız, 15 tane final maçımız var. 2020-21 sezonunda alanya deplasmanı sonrası yine ipler elimizdeydi ancak sonrasında şampiyonluğu beşiktaş'a bırakmıştık. onlarda ipi göğüslemişti. 15 maç ve mutlu son. tek parola bu olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın