• 346
    iyi güzel ama bu maç benim hiç içime sinmedi. biliyorum demirspor fazlaca pozisyon veren ve orta sahası çürük bir takım ama bu kadar rahat galibiyet alınacak bir maç daha az izlemişimdir. maçtan önce fenerbahçe yenemez dedim ve yanılmadım. kötü bir takım ve rakip kim olursa olsun zorlanırlar orası kesin. buna güvenerek demirspor kazanır diye düşündüm. gel gelelim sahada kötü bir adana demirspor bile yoktu. ilk 2 dakika hariç ne yaptığını bilmeyen, koşmayan, temaslı oynamayan, onyekuru'nun önüne top atmaktan başka bir planı olmayan takım izledik. fenerbahçe biraz becerikli olsa 5 olurdu.

    1-1 olunca sinirden kapattım. ulan bari yine son dakikalarda kazanmasınlar derken neredeyse 88'den sonra geri dönüp kazanacaklardı. bu şekilde olsa ölüyü diriltmiş olacaklardı. tek sevincim bu oldu. kaybedilen puandan ziyade bu kadar kötü bir rakip nedeniyle sebepsiz havaya gireceklerdi.

    montella 80'e kadar neden ve nasıl oyuncu değiştirmedi inanamadım. 60 küsürüncü dakikalarda ads sol çaprazında bir pozisyon oldu. irfan ile ferdi paslaşırken dikkat ettim akbaba ve belhanda yemin ederim izliyorlardı. 3 adım atıp gölge markaj bile yapmadılar. yani belhanda, emre akbaba ve onyekuru bize karşı böyle oynasa sabaha kadar altında bir şeyler ararlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın