• 714
    galibiyet serisinin en zor maçı olabilir. takım kendisine karşı sıkı savunma yapan takımlara zorlanmaya devam ediyor. bugün maçı zor duruma getiren konu takımın savunma performansıydı. sergio ve mertens'in kondisyon olarak dipleri görmesi, kenar oyuncularının savunma sorumsuzluğu ve emre taşdemir'in yetersizliği ümraniyespor'u maça dahil etti. recep uçar hoca takımın sol tarafının savunma zaafiyeti iyi analiz ederek bizi zor duruma düşürdü ilk yarı geraldo şov izledik.
    ikinci yarı dubois ve yunus değişiklikleri geldi. istediğimiz pas hızına ulaşamadık fakat topun takımda kalmasını sağladıktan sonra oyun üçüncü bölgede oynandı. yunus'un hareketlilik getirdiğini düşünüyorum zira ilk yarı rashica ve kerem'in giremediği cezasahası çevresine çok daha fazla girdi ve penaltıyı aldırdı fakat daha fazlasını da yapması lazım genel olarak. değişikliklerden sonra savunmada sıkıntı yaşar mıyız diye bir endişe oldu açıkcası ama mata hareketliliği çok işimize yaradı. baskıyı artırınca rakibin dayanamayacağı belliydi ve kazanmayı bildik.
    icardi, abdülkerim ve torreira inanılmaz oynadı. torreira bugün üç kişilik iş yaptı topsuz oyun canavarı. icardi mest etmeye devam ediyor. abdülkerim ilk yarı savunma olarak zorlandı epey ama ikinci yarı hücum ederken aldığı insiyatifler çok işimize yaradı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın