• 496
    maça hızlı başlamaya çalıştık ama bu çok bilinçsizce oldu. bir an önce gol atma arzusundan ötürü topyekün ileriye yerleşince çok fazla geçiş hücumu imkanı verdik rakibe. sol tarafı neredeyse hiç savunmuyoruz, emre taşdemir ruh gibi geziyor sahada önünde oynayan kerem forvet gibi serbest oynuyor. emre taşdemir kanat forveti gibi oynuyor. sergio, emre, kerem'li sol tarafın savunma zaafiyetini geraldo ile çok etkili kullandılar.
    rakibin iki hücum seti var. birincisi umut nayır'a uzun vurup düşenleri toplamak. ikincisi de at geraldo'ya o yapar düşüncesi.
    hücum ederken kenar ortalarına değil kanat forvetlerini cezasahası çevresinde topla buluşturmaya ihtiyacımız var. biz sürekli orta yaparak yerleşik savunmanın işini kolaylaştırdık. icardi çok yalnız kaldı. mertens hatlar arasında kayboldu. oliveira fiziksel olarak birkaç maçtır iyi durumda değil torreira'ya çok ekstra yük biniyor.
    emre taşdemir ilk yarıda takımın bütün ayarını bozdu desek yanlış olmaz. onun bölgesini savunacağım diye abdülkerim'de yerini boşaltıp durdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın