resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 165
    mhk başkanlığı haberleri gündeme düştüğünden beri fenerbahçe medyası tarafından korunmaya, aklanmaya, paklanmaya çalışılan şahıs. bu bile kendisi hakkında nasıl düşünmemiz gerektiği konusunda bilgi veriyor.

    arabaya biniyorum, radyoları geziyorum, radyo spor’da aygün özipek, barış ertül vs. o esnada kim konuşuyorsa lale orta’nın yaptıklarının çok normal olduğunu ve galatasaray camiasının algı operasyonu yaptığını anlatıyor. twitter’a bakıyorum, aynı dili, fenerli muhabir ve çok takipçili hesaplarda görüyorum. youtube’da yorum dinliyorum, yine aynı güruh lale orta hayran sayfası yöneticileri gibi takılıyor.

    bir de “kadın yahu, saygınız olsun!” modunda takılan pişkinler var. sırf bir dönem galatasaray’da çalıştı diye, bein sports’un pazarlama departmanında çalışan hande sümertaş’a neler neler diyen iki yüzlü adamlar bunlar. liderleri de mehmet demirkol’du o dönem. hiçbir galatasaraylı lale orta’ya sizin hande sümertaş’a yaptığınız iğrençlikleri yapmıyor. böyle canhıraş savunmalar, parlatmalar görmedim. lale orta bizzat ekip kursa böyle cansiperane savunduramazdı kendisini.

    kendisi şaibeli bir atamadır ve bu atamaya öncü olanlar kabak gibi meydandadır. çok dikkatli olmamız lazım. çocuğun ensesine tokadı, testiyi kırmadan vurmamız lazım. üstelik her hafta.

    ekleme: sabah saat 10:30’da radyo spor’u açtığımda yine aygün özipek, bu kez telefonla bağlananlara lale orta’yı patlatıyordu. “bizim kadınlarımız güzeldir. ne yapar kadınlarımız? kadınların elinin değdiği yer tertemiz olur, doğru mu? lale hanımın gelmesiyle orada belki yepyeni bir temizlik yapılacak, yepyeni bir güzellik gelecek, bekleyip görelim.” cümlesini harfi harfine kurdu bir ara hatta. ace reklamı gibi bir yapımla yeni mhk başkanı tanıtılsın bari. bu arada aynı şahıs, hande sümertaş’a deli saçması ithamlar olurken hulusi belgü’nün açıklamalarını falan paylaşıyordu. işlerine gelen her şeyi suistimal etmeye devam ediyorlar. kadın olmak da dahil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın