• 101
    rakibi küçümsemeden önemli isimlerine dikkat ederek sahaya çıkmamız gereken mücadele. küme düşme hattında bulunan takımlar son bir gayretle lige tutunmaya çalışacaklar.

    rakibin en önemli hücum gücü duran toplar ve mehmet umut nayir'dir. umut fiziksel özelliklerinden beklenmeyecek ölçüde iyi bir bititici. onu yakın marke etmeliyiz. ümraniye'nin ağırlıkta uzun vuracağını düşünürsek ve umut'un nelsson - apo ikilisinden 7-8 santim uzun olması hava topları mücadelesinde ilginç hâle getirebilir. rakibin en zayıf bölgesi ise hata yapmaya müsait savunma tandemi. yalnız ümraniye'nin de kalecisinin son maçlarda oldukça formda olduğunu belirteyim.

    bizim ise hafta sonu oynanacak trabzonspor maçını da düşünerek birkaç rotasyon yapmamız mantıklı görünüyor. oliveira'nın son lig maçında 90 dakika sahada kalması bu maça yedek başlama ihtimalini arttırıyor. sol bek olarak kimi tercih edeceği de ayrı bir merak konusu. iç sahada kapanacak rakibe karşı git geli yüksek olan emre'yi mi yoksa oyun zekası güçlü olan dubois mı? yine sağ ön başka bilinmeyen bir nokta.

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın