resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 128
    insanı isyan ettiren, adalete, huzurlu yaşamaya olan inancını bitiren bir atama ile göreve gelmiş ne vasfı, ne yeteneği var belli olmayan fener amigosu.

    ya ben mecbur muyum bu sıçmık olaylara tahammül etmeye? ali koç ister, ilk ve son kez galatasaray'ın lehine yapılmış bir hatanın var kayıtları açıklanır. ali koç ister rambo'nun kadın versiyonu bir amigo mhk başkanı olur.

    konu "galatasaray her şeye rağmen şampiyon olacak!" sığlığında bir şey değil. ben sinir stres, ellerimde saçlarım maçları izlemek istemiyorum. alanya maçı gibi 5-0'lık maçın bir maşa tarafından katledilmesini istemiyorum. hakkaniyetli bir lig izlemek istiyorum. varsa maşası yeten, sahada bizi hakkıyla yenecek takım buyursun gelsin, gram gocunmam. futbol konuşur, neleri düzeltiriz tartışırız. ama babasının dölleri yarışında ilk sırayı almaktan başka hiçbir yeteneği ve başarısı olmayan bir şuursuz o kadar alışmış ki ayrıcalıklara, gece gündüz işi gücü inlik cinlik. nasıl hak yerim'den başka hiçbir şeyi düşünmeyen bir camia.
App Store'dan indirin Google Play'den alın