• 6409
    beter oluşunu keyifle izlediğim takımdır. vasatizm gömleğini ustunden çıkarma adı altında geçen yıl takıma derli toplu bir futbol oynatmış ve forma sokmuş ismail kartal'ı gönderip; egosu tavan, uzun vadeli sözleşme imzalamayan, takıntılı ve loser jesus'u getirdiler. hemde ekibiyle beraber totalde 10 milyona mâl oldu. sözleşme 1 senelik. yapılan transferler uzun vadeli, üstüne transferlerden komisyon alma muhabbetleri de ayyuka çıktı. geçtiğimiz hafta bruma ve lincoln transferlerindeki komisyon muhabbetleri çok güzel patladı. iyi oldu, böyle fenerbahçelilerin taptığı, babam çektiği, akılları sıra fatih terim'e rakip imparator olarak gördüğü şahsın yediği haltların böyle yüzlerine vurulması ve onların yaşadığı yoğun hayal kırıklığı beni zevkten zevke sokuyor açıkçası.
    bunun dışında bide milli takıma hoca olma durumu var şimdi. brezilya milli takiminin başına geçmek için lobisini devreye soktuğu, brezilya'lı yöneticilere "fenerbahçe'yle olan sözleşmem sorun olmaz" dediği de iddia ediliyor. vallahi yazarken bile yüzümde hınzır gülüşü oluştu ahaha. allahım kahrı perişan et bu şikecileri.
    asıl eğlence jesus gidince başlayacak, daha eğlence başlamadı bu sezon ki fragman. 1 senelik jesus, jesus hariç kimsenin elinde top koşturamayacak yada verim alınamayacak oyuncuları fenerbahçe'ye toplayıp hepsine 3-4 yıl sözleşme verdirdi. her pozisyonda şişkinlik, en az 3 oyuncu. bizde kazimcan sakatlanınca emre oynuyor, emre oynamazsa dubois, allah muhafaza dubois'e de bir şey olsa berkan oynayacak orada. fenerbahçe'de ferdi, alioski, lincoln... keza orta saha, saymaya kalksam en az 10 futbolcu sayarım sadece 8 numaradaki şişkinliğe. e hepsi minimum 1 milyon alsa, fenerbahçe futbol takımının maaş bütçesi bizi ikiye katlar gibi. ama başkanları o kadar yüzsüz ki, erden timur'a "ne para harcadın be" diyebiliyor onca insanın içinde. ne diyeyim. yazık.
    işin eğlence kısmı da burada, bu oyunculardan çıkışları nasıl olacak çok merak ediyorum. başkanlık döneminin 5. senesinde de başarısız olan ali koç, bu oyuncuları küstürerek nasıl gönderecek, nasıl bir kaos çıkacak çok merak ediyorum. üstelik, gelecek adına bel bağladıkları arda güler'de jesus yüzünden muhtemelen 5 milyon gibi komik bir rakama gidecek. iyice akıl sagligini kaybeder bu fenerbahçeliler öyle duruyor. eğlencenin kralı geliyor yazın, hazır olun hahah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın