resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 2452
    yüksek efor sarfedilen liglerin takımlarını elemek gerek, eğer olası transfer rakiplerimizi düşünürsek. çünkü çoğu takım farklı profilde ve rolde forvetler kullanıyorlar genellikle. ikinci etken de maaş talebi bence ki yine avrupadaki takımların ödedikleri rakamlar belli. üçüncü etken de burada yakaladığı ortam, kendisine gösterilen ilgi ve önümüzdeki sene için muhtemel avrupa maçları.

    ben avrupadaki hiçbir takımın icardi'ye 25 milyon euro bonservis ya da 5-6 milyon euro yıllık maaş bağlayacağını sanmıyorum. iyi performans gösterdi bizim ligimizde ama dışarısı için türkiye ligi ne kadar sağlam bir kıstas olabilir, bilemiyorum. burada sadece iyi bir form yakaladı ama zaten halihazırda kalitesi ve yeteneği bilinen bir oyuncu. bu adam fransa'da da gol atıyordu, italya'da zaten bir dönemin en iyi birkaç forvetinden birisiydi. sözüm meclisten dışarı ama çoğu insan icardi'yi burada tanıdığı için aşırı yükseldi icardi'ye ama daha sakin kalmakta fayda var.

    icardi'nin gerçekten üst seviyede bir kalitesi var ama bu hep böyleydi. avrupa takımları uyandı, elimizden kaçırmayalım diye telaşe etmeye gerek yok bence. çünkü devreye girebilecek muhtemel klüpler zaten sayılı. bir diğer husus da şu, bir dünya maliyete girip bir kaç yıl sözleşme verdiğin oyuncu bu sezonki performansı gösterebilir mi ? veyahut olası bir form düşüklüğü ve benzeri durumlarda taraftar yine bu kadar sahiplenebilecek mi icardi'yi ? umarım yönetim ya da karar alıcı her kimse tüm bu etkenleri iyi tartar ve ona göre hareket eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın