• 209
    sorun kararların doğru olup olmaması değil aynı durumda olsa fenere uygulanıp uygulanmayacağı, fener ümraniye'ye son dakika böyle bir gol atsa iptal edebilecekler miydi..

    antalya'nın attığı golü fenerbahçe atsa iptal edecekler miydi, etmediler işte bizim maçta.

    güven duygusu denen olayı yerle bir ettiler, hangi maçı izlesem sinirden kuduruyorum, anadolu takımlarının maçlarını falan bir izleyin neler dönüyor neler, böyle allahsız kitapsız şeref yoksunu bunlar.

    fenerbahçe özelinde ise kötü oynuyorlar zaten teorisi oldukça saçma, kötü oynasa nolur, seni hakem 2 maç üst üste doğrasın bakalım 2 puan önüne geçsinler, rüzgarın nereye döneceğinin farkında değil misiniz ?

    2020-2021 sezonunda yapmadılar mı ankaragücü maçıyla başlayan periyodu hatırlayın.. bu işler öyle vururuz kırarız geçeriz denilecek bir olay değil.

    çok ciddi olunması gereken zamanında aksiyon alınması gereken şeyler, bizim ligimiz böyle maalesef takımı da kuracaksın, lobi de kuracaksın, tff'ye baskı unsuru kişiler de koyacaksın yönetimine veyahut sportif a.ş'ye.

    adamın aklını alırlar 1 ay içinde nerden nereye geldik aw dersin iş işten geçmiş olur.

    herkes uyanık olsun, yapılmak istenilen olayın bilmem kaçıncı maçı bu maç ve emin olun ki bu son değil herşey yeni başlıyor onlar için, sıra işin bizi tekrar doğrama kısmı başlayacak, sonra ağlamayın aksiyon alın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın