• 316
    ilk 11 hafta (10 maç) ; rakibin ekstra puan kazandığı, bizim kazanmamız gereken maçları kazanamadığımız, ekstra puan kayıpları yaşayarak fb'nin 5 puan gerisinde bitirdiğimiz bir bölümdü. oyun planımızın ve takım dizilişinin kafalarda net oturmadığı bu dönemde trabzon ve adana demir gibi iki zor deplasmanda bitirici vuruşu yapabilsek +4 puanı kazanacak taraftık. giresun ve katastrofik bir sonla biten alanya maçları bireysel/hakem hatalarının kombo yaptığı maçlardı. alanya maçından önceki kayseri deplasmanında mata ve yunus ile başladığımız ilk 11 hataydı ve mata 75 dk. sahada kaldı.orta saha helva kıvamında olunca ilk yarı 2-0 geri düştük ki bundan sonra çok büyük bir sürpriz olmazsa devreye 2 farkla geri gireceğimiz bir maç olmayacaktır.

    rakibin tek düze ve mücadele etmediği oyun planı deşifre olup, biz de artık nasıl çıkacağımızı nasıl oynayacağımızı netleştirince su berraklaştı. bundan sonraki süreçte maçlarda eksik kalmamaya azami dikkat göstermeliyiz. bizi var odasıyla vuracak bir şeye mahal verilmemeli. gerekirse bazı maçları 1 puanla tamamlayalım ama sonraki bir kaç haftaya etki edecek kartları görmeyelim.

    kendi maçlarımıza bakalım. zira takipteki taraf biz değiliz. takipden kastım rakiplerin 'normal oyun ve skorları' bu arada. hakemlerin çifte standartları ve ajitasyon/propaganda cephesinde savaşmaya devam etmeliyiz. çanakkale'ye gelen britanya'nın müslüman askerleri halifeyi almanlar esir almış onu kurtaracağız diye savaştırıldılar bize karşı. ajitasyondaki maharetleri fbjk cephesini bize karşı birleştirecektir. tabi diğerlerini de bize karşı birleştirecektir. uyanık ol, uyanık kal!
App Store'dan indirin Google Play'den alın