• 84
    galatasaray'da, sonuçlar bazında işler yolunda giderken, zayıf bölgelerle ilgili aksiyon almak gibi bir özellik yok maalesef. şansımızı zorlamayı çok seviyoruz. sirenler olaylar kötüye doğru gitmeye başladığı zaman çalıyor bizim kulüpte. genelde de sirenlerin çalmaya başladığı zaman, geç kalınmış oluyor. bir benzerini yaşamaktan korkuyorum.

    giresunspor, sezonun ilk yarısındaki maçımızda da son oynadıkları adana demirspor deplasmanında da görüleceği üzere, zor gol yiyen bir takım. iyi kapanan ve savunmada sağlam duran bir takım. hakan keleş'le bir teknik direktör istikrarı yakaladılar ve hakan keleş mücadele gücü yüksek, dirençli bir takım oluşturmuş. bizim hücum hattımızın yayla kadar geniş alanlar bulamayacağı ve zor pozisyon üreteceği bir maç olacak. savunmamız anlamında ise yönetimimizin, teknik heyetimizin hatta taraftarımızın hiç önemsemediği bir tehlike söz konusu bu maçta. galatasaray'ın bu maça çıkacak savunma dörtlüsünü ikiye ayırmak lazım. sağ bek boey, sağ stoper nelsson savunmanın sağ tarafını oluşturacak. çok kaliteli, birinci sınıf bir sağ hat. savunmanın sol tarafını ise emin bayram ve emre taşdemir oluşturacak. dördüncü sınıf, az (bence hiç) kalitede bir sol hat. emin-emre hattıyla ne gibi sıkıntılar yaşanabileceğini alanyaspor ile oynadığımız kupa maçı bize çok net göstermişti halbuki ama dediğim gibi "kazandığımız sürece sıkıntı yok" anlayışına sahibiz. kazanırken sıkıntılarımızın üstüne gitmeyi ve çözmeyi sevmiyoruz. ben fikrimi şöyle söyleyim; emin bayram sol stoper, emre taşdemir sol bek olarak ankaragücü'nde veya kayserispor'da oynayamazlar. giremezler ilk 11'e. biz şampiyonluk mücadelesi veren ligin lider takımı olarak bu oyuncularla giresun deplasmanına gidiyoruz. bu ikiliyle daha önce de maçlar oynadık ve sıkıntılar çektik. hiç önemli değil. yönetenlerden taraftarlarımıza bu durumdan endişe duyan hiç kimse yok galatasaray'da. ne diyebilirim bilemiyorum.

    inşallah kazanırız. galatasaray'ın kazanmasını istemekten başka bir çaremiz yok. ama kazansak da kaybetsek de, sorunlarımız çok net. kazandığımızda da net, kaybettiğimizde de net. çözüm üretmezsek de bu ihmalin sonuçlarına ilerleyen haftalarda mutlaka katlanacağız. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın