• 207
    maçı komple pür dikkat izledim. bir kere şunu söylemem lazım ki ümraniye çok yetersiz bir takım. eğer biz de bunlara içerde 5 atmazsak bize de yuh olsun. oyuncu kalitesi ve organizasyon adına ligin çok gerisindeler. bu maçtan puan almaları bile bu oyunla mucizeydi. ancak mucizeler de gerçekleşir ve hakem olmasa 1 puan da alacaklardı. belki hakem adil olsa gelip bile geleceklerdi. nasıl mı?
    fenerin tam 3 kere kırmızı kart görmesi gerektiğini düşünen biriyim. tek tek yazacağım. maç özeti izlemedim belki bu pozisyonlar yoktur.
    1- crespo net 2 sarı kartlık pozisyon içinde bulundu. ikisi de basmalı, atak kesmeli pozisyon. ikisi de su götürmez bir faul ve sarı kart. nitekim mesih jesus ikinci yarı oyundan aldı.
    2- lincoln maçın başı sayılabilecek bir dakikada sarı kart gördü. maçın ilk yarısının sonlarına doğru da kendi kanadında arkaya sızan adamı üstüne çıkmak ve sağ arka bacağına vurmak suretiyle yere düşürdü. pozisyon hem penaltı hem de ikinci sarı kartı gerektiriyordu. bu pozisyon adil yorumlansa 1 kişi eksik ve belki de mağlup gireceklerdi devreye.
    3- samet gerçekten kötü bir stoper ve allah razı olsun kim onu fenere aldıysa. adam tam bir kasap. rakip takım ne zaman atağa çıkacaksa geldi ayakları yerden kesti gitti. ilk faulü umut nayir'e arkadan iki aşile birden basarak yaptı. tartışmasız sarı kart. bu pozisyonu hakem sadece "samet sakin ol" diyerek atladı. üstüne samet tam 3 kere ve bunların biri de dirsek olmak kaydıyla atak kesen, basan faul yaptı. hakem oralı bile olmadı. 1 sarı kart dahi vermedi. hatta dirsek attığı pozisyon sonunda fener gol attı.
    maçın başından sonuna kadar hakemin tartışmalı kararları var. hatta bence atlanan bir pozisyon da fener ikinci golü atmadan önce emre mor rakibine arkadan tekme sallıyor. rakibi düşmüyor devam ediyor ancak burada oyunu durdurup sarı kartı çıkarması gerekiyordu. çünkü topla ilgisi olmayan bir pozisyon. bu arada bu pozisyon hem dördüncü hakemin hem de orta hakemin gözünün önünde gerçekleşiyor.
    son söz bu maçın var kayıtları açıklanmalı. ümraniye ve galatasaray yönetimi bu maçın var kayıtlarını açıklatmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın