resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 587
    formunun düşmesi, başakşehir maçından sonraki süreçte oynadığımız futbolun her geçen hafta daha da ofansif/agresif bir yapıya dönüşmesiyle alakalı bir durum. ligin ilk periyodundaki ısı haritalarımızı şimdiyle kıyaslayınca da bu çok net gözüküyor zaten. bu oyun mertens, barış alper, kerem gibi oyunculara hem oyun ve hem de istatiksel anlamda yaradı fakat kendisine yaramadı çünkü ön alanda fark yaratacak bir yeteneğe sahip değil. çünkü daha çok sahada doğru işler yapmaya çalışan, çalışkan, sürümden kazandıran bir oyuncu.

    özetle iç saha için yeterli bir futbol oynamıyor. sürekli 3-4 atmaya başlamış bir takımda 0 gol 3 asist'le kalması da pek süpriz değil o yüzden.

    dahası bizim futbolcumuz da değil. dünya üzerinde bekine yardım eden tek futbolcu hiç değil. orhan uluca, emre özcan gibi isimler barış'ın defansif katkısından bahsedip duruyor her hafta ama ben hiç barış'ın defansa geliyor övüldüğünü görmedim misal. oyuncu seçiyoruz açıkçası. böyle devam ettiği sürece alt sıra takımlarına karşı barış ve yunus'a kesinlikle ve kesinlikle daha fazla şans vermeliyiz.

    yoksa mostafa dururken, şimdilerde 2. ligde dahi forma yüzü göremeyen brentford'un vasat altı topçusuna yatırım yaptığımız o acayip günlerden hiç bir farkı kalmayacak durumun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın