• 77
    normal şartlarda türkiye süper ligi gibi bir ligde bu puan ortalamasına sahip ve dokuz maç üst üste kazanan bir takım çift haneli puan farklarına ulaşabilirdi. geçmiş sezonlarda 5-6 maçlık galibiyet serileri dahi şampiyonluğa yön verirken dokuz maçın yetersiz kaldığını gördüğümüz bir sezon yaşıyoruz.

    bu ingiltere'de, italya'da ya da fransa'da kimse neden komplo teorileri üretmiyor, merak ediyorum doğrusu. o liglerde neden ikincilerin, üçüncülerin yarıştan koparılmak istenmediğini kimse düşünmüyor. acaba bir tek bizim ligde mi dönüyor bu işler ya da biz mi öyle zannediyoruz, bilemiyorum.

    şimdi maça gelecek olursam bu hafta seriyi 10 maça çıkarmak için sahaya çıkacağız. herkeste ister istemez şu tedirginliği görebiliyorum; seri bir bozulursa arkamızdakiler iyice ensemize yapışacak ve muhteşem giden havamız bir anda dağılacak. fenerbahçe kadar kötü futbol oynayan ve sahasında eze eze yendiğimiz bir rakibin hala dört puan kadar arkamızda olması gerçekten hayret verici. yukarıda da bahsettiğim gibi herkes kendine göre sebepler bulabilir ama gerçek şu an bu.

    bu sene farklı bir sezon yaşıyoruz; bizim tökezlememizi bekleyen milyonlarca insan var. 9'da 9 değil gerekirse 19'da 19 yapmalıyız. çünkü bu lig kopmayacak belli oldu. henüz ligin ortasındayken kaybetmeye lüksümüz olmayan maçlara çıkıyoruz. bu durumun puan tablosuyla hiçbir alakası yok. bu yolda rakiplerimizden önce kırılmamamız lazım. tek cümlede özetlersem; fenerbahçe ya da beşiktaş puan kaybetmeden biz kaybetmeyeceğiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın