2022-23 Basketbol Şampiyonlar Ligi K Grubu 1.Hafta Maçı
20:00 Sinan Erdem Spor Salonu
100 - 73
  • 3
    bazı şehirlerin karakteri vardır.
    bazı karakterleri ise spor belirler.

    paris'ten barcelona'ya dönüyoruz 2 ay önce eşimle, geceyi geçireceğimiz bir şehir arayışındayız, benim aklıma limoges geldi. daha önce bir süre fransa'da yaşamasına rağmen, kendisinin hiç ilgisini çekmemiş, bir fikir bile uyandırmayan şehir.

    öğleden sonra vardık, şehrin küçük merkezini kolayca gezdik, sabah kahvaltısından sonra da yola çıktık, eşim yolda sordu, nereden çıktı burası diye, dedim basketbol şehri, yıllardır piyasada yok, fakat belki tekrardan dönerler, çok kısa sürmeden yollarımız kesişti.

    barcelona'da bir galatasaraylılar grubumuz var, fırsat buldukça maçları beraber izliyoruz. şampiyonlar ligi grubu belli olduğundan beri aramızda sohbetini yapıyoruz, malaga deplasmanına mı gidelim yoksa limoges mi diye, arabayla neredeyse aynı mesafe. herkesin işler yoğun, iki deplasman birden zor malum.

    fakat bu kararı da, bu yolu da, bu heyecanı da sadece takım belirleyecek. belki ne gerek var o kadar yola diyeceğiz, belki de hadi beyler biri uçak, diğeri araba, haydi armanin yanına, peşine, ardına.

    o güzel, tarifsiz coşku için 2'de 2 ev sahibi başlangıcı şart. bu sene takım bizi çok üzdü, fakat galatasaray geriye dönmeleri sever, umutsuz halleri umutlu kılar, konu yurtdışı olunca ise bambaşka oynar. zira 108 yıldır en çok bunun için var.

    haydi beyler, yeni bir peri masalı zamanı,
    yarın giriş cümlesi olsun, sonrası galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın