resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4278
    dikkat çekti mi bilmiyorum ama dünya kupası arasından sonra hava toplarında da gelişme kaydetmiş görünüyor. önceden bırak almayı hava toplarına dahi çıkmazdı. şimdi çıktığı yetmiyormuş gibi o boyla savunmada zaman zaman rakibini bozuyor hücumda da zaman zaman güzel toplar indiriyor.

    bunun yanında önemli maçlarda gol atmaya, asist yapmaya devam ediyor. derbide maçı koparan golü attı, geçtiğimiz maçta* da harika bir ortayla icardi'yi nihayet topla buluşturan kendisi oldu. devamında da müthiş bir pasla yine ceza sahasında icardi'yi topla buluşturmuştu.

    kerem mental olarak gerçekten çok güçlü bir futbolcu. yerliler içinde gerçekten rekabete, üst düzey futbola, büyük camialara mental olarak uyum sağlayabilen nadir isimlerden. berkan da öyle mesela. geçen yılki takımdan ayakta kalan, savaşa devam edebilen isimler. kerem'i ben çok beğeniyorum. ne olursa olsun kendine inanmaya ve savaşmaya devam ediyor. zaman zaman bu bencilliğe sebep olsa da tribünden tepki alsa da o maçta golünü yazıyor, asistini yapıyor, kovalıyor, içeri giriyor. deniyor yani, vazgeçmiyor. küsmüyor, düşmüyor. oyun setine de hep bir şeyler ekliyor çünkü vitrinde kalmak istiyor. sene başında, geçen seneki takımda zannediyordu kendini. baktı ki bu sene takım sadece kendisine bakmıyor savunma yardımını, oyun içi çalışkanlığı ve paylaşımcılığını artırdı. icardi'nin şu an takımda en iyi anlaştığı isim oyun anlamında. gol tehdidi yüksek, topla mesafe kat edebilen, delici işler yapabilen, büyük maçlarda oynamayı seven bir adama dönüştü. bu adam 22 yaşında 3. ligden
    neredeyse bedava geldi, sancılı bir transfer süreci geçirdi, zor anlar yaşadı. şimdi 24 yaşında, yerli bir futbolcu olarak tecrübeli ve kaliteli bir isme dönüştü. bence müthiş bir şey bu.

    2 maç kötü oynadı diye düşen, taraftar 2 tepki gösterdi diye oturup ağlayan tipler kerem'i iyi izlesin. bu adam haklı ve haksız ne eleştiriler aldı. en son adamın mizacı bile eleştiriliyordu. şimdi icardi'nin sahada aradığı isim oldu çünkü çalışmaktan, denemekten ve inanmaktan hiç vazgeçmiyor. aslanım benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın