resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 581
    ufaktan belhanda tartışmalarını anımsatan futbolcu. kimine göre galatasaray tarihinin en iyilerinden kimine göre de galatasarayda forma giyemeyecek kalitede. her farklı görüşü okuyabilmemiz açısından bu platform önemli ancak her şeyi uç noktalarda yaşamamak lazım. şu ana kadarki galatasaray performansıyla ortalama bir görüntü çiziyor benim gözümde. ne bütün şartları zorlayıp alalım derim ne de yerin dibine sokulmasına anlam veririm.

    yetenek kiti, fizik kalitesi ve oynadığı pozisyonda avrupada 10 milyon euro edecek bir futbolcu olabilir ancak galatasaraya gökten 10 milyon euro düşse ve kime verilmeli bu bonservis dense ona gelene kadar avrupada çok oyuncu var derim. değeri bizim ödeyebilme gücümüz açısından maksimum 5 milyon eurodur.

    bu arada son bir ekleme yapayım eleştirilme nedeni skor katkısı değil. son birkaç maçta takım içerisinde aldığı her topta en çok aksayan, hatalı karar veren ve isabetsiz pas, orta ve şut denemeleri yapan oyuncu kendisi. takım iyi gittiği için negatif taraftarımız da saracak kişi olarak kendisini buldu haliyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın