• 77
    seneye de kadromuzda tutmak için tüm imkanları zorlamamız gereken futbolcu. avrupa ile fark bu kadar açılmışken böyle bir yeteneği bir daha ne zaman buralara getirebiliriz bilemiyorum. o nedenle hazır gelmişken bu fırsatı kaçırmamalıyız.

    çoğu kişinin aksine ben avrupa'da çok taliplisi olacağını düşünmüyorum. bizde maçtan sonra uçağa atlayıp istediği yere gidiyor, 1 gün geç gelse kimsenin umrunda olmaz çünkü gördük ki adam sahaya çıkınca %100'ünü veriyor ve işini layıkıyla yerine getiriyor. avrupa'da hem bunu yapıp hem de bu kadar taraftar kitlesiyle sevileceği bir kulüp bulması çok zor. o yüzden şartlar oluşursa o da kalmak isteyecektir. kaldı ki seneye şampiyonlar ligi ihtimali de var burada.

    bonservisten de ziyade burada asıl sorun maaş yükü olur. buna bir çözüm bulunur ve okan hoca da takım içindeki bu dengesizliği yönetebilirse-ki bence sorun çıkarabilecek çok futbolcu bulunmuyor zaten-bizim için çok büyük bir artı olur. özellikle şampiyonlar liginde başarı istiyorsak eğer kadrodaki muslera, sergio, torreira, icardi gibi bu seviyeleri bilen ve tecrübeli olan futbolculara çok ihtiyacımız olacak. bunların başında da icari geliyor tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın