• 45756
    yaklaşık iki aydır görevdeyiz. oyun olarak istediğimiz seviyeye yavaş yavaş çıkıyoruz. takımın genel oyun anlaşıyından memnunum. eksiğimiz var mı, tabii ki çok var. ama gelişimlerinden, yapmaya çalışmalarından gerçekten çok memnunum. ikinci yarı çok zorlu geçecek. süper lig zaten çok zorlu bir lig. bütün takımlar birbirini yenebilir. biz bunun farkındayız. amacımız bir an önce üst sıralara çıkmak ve oralarda kalabilmek. bunun için de yoğun çalışıyoruz. oyuncularımızı da bu yönde motive etmeye çalışıyoruz.

    yasin adına çok mutluyum. gelişimini günbegün gözlemleyebiliyorum. çok da düzgün bir karakter. bu da çok önemli. sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor. büyük ağabeyleri gibi, profesyoneller gibi hareket ediyor. bu beni çok etkilemişti ilk geldiğimde. yasin sadece hak ettiği için oynuyor. yaşı genç olduğu için oynamıyor. zaten ben bu tür şeylere çok karşıyım. genç-yaşlı, yerli-yabancı değil, formayı genelde hak edene vermeye çalışıyorum. hak ettiği için formayı veriyorum. ama onunla ilgili sevindiğim bir şey var; çok genç, gelişime çok açık, çalışmayı seviyor. kendi yeteneklerinin de farkında. inşallah türkiye için de önemli bir oyuncu olur, ülkemizi milli takımlarda temsil eder, avrupa'da temsil eder. onun için mutluyum.

    sadece bir kişiyi söylemek doğru değil, birçok teknik direktörü örnek aldığım oluyor. birçok hoca değişik sistemlerde oynuyor ve ihtiyaç olduğunda siz de bunu değiştirebiliyorsunuz. tek bir isim vermek istemiyorum ama günümüzde son dönemde özellikle arteta'nın oynattığı futbol biraz revaçta. herkes onu beğeniyor, ben de şu an için onu söyleyebilirim.

    selçuk inan

    kaynak: https://www.haberturk.com/...-3558220-spor?page=3
App Store'dan indirin Google Play'den alın