• 45846
    “güzel bir maç oldu. hem oyuncularımı hem de alanyaspor oyuncularını kutlayarak başlamak isterim. çünkü başından sonuna kadar pozisyonlarla dolu bir maçtı. ilk yarı çok iyi oynadık ve 2-0 üstünlük yakaladık. ikinci yarıda durduğumuz dakikalar oldu. rakibimizin oyun hamleleri oldu. özellikle candeias girdikten sonra burada maça ortak oldular. pozisyonlar yakaladılar. devamında bizim de net pozisyonlarımız vardı. günün sonunda istediğimiz galibiyeti aldık.”

    “sekiz lig, üç kupa galibiyeti… bu bizim için çok önemli, çok değerli; ama daha çok kazancağımız maç var. daha önümüzde çok hedef var. bu yolda ilerlemek istiyorsak, iki kupayı da kazanmak istiyorsak bugünlerde daha iyisini yapmamız gerekiyor. bundan önceki haftalardan daha iyisini yapmamız gerekiyor. oyuncularımın gayretlerinden çok memnunum; ama daha iyisini yapabilecek gücümüz var. hem ligde hem kupada bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. galatasaray taraftarının mutlu olmasını, kazanarak sahadan ayrılmayı istiyoruz. buraya gelen muhteşem bir taraftar vardı. tribünde destekleri dünden itibaren otelin önünde, havaalanında ve her yerde bizi destekliyorlar, karşılıyorlar. birliktelik bize başarı getirir. galatasaray camiası birlikteliğiyle başarıyı getirecek.”

    “en çok şampiyon olan, türkiye’nin tek dört yıldızlı takımıyız”

    “taraftarımız bizim için çok değerli. onlarla güçlüyüz. onların bizim yanımızda olması, o ruhu bize vermeleri ve bunun hem kendi stadımızda ve türkiye'nin her yerinde yaşamak çok güzel. sadece bunu türkiye ile de sınırlamamak gerekiyor. avrupa'da da yeni sezon başı kampında taraftarımızın bize verdiği destek çok önemliydi. dünya çapında bir marka galatasaray. türkiye'nin en çok şampiyon olan, en çok yıldıza sahip olan takımı. burada taraftarımızın da bize verdiği destek çok önemli.”

    “çok önemli rakiplerle yarışıyoruz. tabii ki bu rakiplerimizi geçmek istiyoruz; ama sonuç olarak başta da söyledim. bugün güzel bir karşılaşma vardı. bundan sonraki maçlar aynı zevki içersinde olsun. aynı güzellik içerisinde olsun. hem futbol zevkini yaşayacağız hem de kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

    “tabii ki bugün biraz daha maça odaklandık. 3-4 günde bir maç oynuyoruz. bir maçtan çıkıp diğer maça hazırlanıyoruz. bir yandan da transferle ilgili düşüncelerimiz var. zaten daha önce de söyledim. uğur’la (uğur çiftçi) ilgili bir girişimiz oldu. sivasspor'un istekleri var ve bizim düşüncelerimiz var. bununla ilgili en uygun doğru yolu bulmaya çalışacağız. onun dışında, az süre alan oyuncularımızı oynattık. onların bize verdiği değer de çok önemli. bazen onları da transfer olarak takıma katmak önemli oluyor. acele yapacağımız ve panik yapacağımız bir durumda değiliz. en doğru şekilde, takımımıza direkt olarak katkı sağlayacak oyuncuları içeriye katmaya çalışacağız.”

    okan buruk
    (bkz: 17 ocak 2023 alanyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın