• 664
    2011-2012 yılından bu yana forma tedarik sponsorumuz olan spor giyim markası.
    2011-2012 sezonu formalarında tüylenme sorunu dışında bir problem yoktu. hatta bu sezonun düz sarı forması geri dönüştürülmüş plastiklerden elde edilen kumaşla yapılan ilk forma olmuştu. 2011-2012 yılının formaları benim nazarımda en değerli formalardır. parçalı ters parçalı olmasına rağmen hala en sevdiğim galatasaray formam kendisidir.
    2012-2013 sezonunda adım adım parçalı optimizasyonuna yaklaşmıştır. yakalı parçalı olmasına rağmen kırmızı formada bile tonlarla kırmızı parçalı forma çıkartmışlar ve tamamen bütün formaları geri dönüştürülmüş kumaştan üretmişlerdir. bu yıl 3. formamız siyah değil beyaz renk olmuştu.
    2013-2014 sezonu formaları teknik olarak nike galatasaray çalışmasının en üst düzeyi olabilir. zira parçalıdaki kol ucları bir önceki sezondaki tasarımdan daha doğru kullanılarak klasik metin oktay parçalısına en yakın kol bitişleri tasarlanmıştır. hatta bu sene taraftarın tam parçalı istemesi sebebiyle sırtta tek renk kullanma zorunluluğuna rağmen taraftara satılacak formalar için tam parçalı tasarımı da yapmıştır. ayrıca bu yıl yine kırmızı forma parçalı olarak tasarlanmış ve siyah formada da kol uclarında aynı kol ucu yapısı kullanılmıştır.
    2014-2015 formaları mor, beyaz ve çubukluydu diye hatırlıyorum. ama çok kalın çubuklu yapı olduğu için parçalıdan büsbütün farklı durmuyordu. bu yılki formalardan en sevdiğim forma mor formadır. günlük kıyafet olarak da çok sık tercih ederim. bu yılın formaları için reklam alamamıştık. dolayısıyla sadece ensede ülker reklamı vardır.
    bu yıldan sonra taa 2021-2022 yılına kadar forma alamadığım için tasarımlarını hep birbirine karıştırırım.
    ama son yıllardaki kumaş kalitesini beğenmesem de 2014-2015 sezonu dahil en sevdiğim kıyafetleri üreten hazır giyim firması da olmuştur diyebilirim.
    umarım yeni dönemde de kendileriyle elit kategoride çalışırız.
    ama burada iğneyi de kendimize batırmak lazım. bahsettiğim güzel sezonlarda nurettin kantarelli farkı olduğunu düşünüyorum.
    zira aynı yıl çıkan türk milli takımı formalarının tasarımı galatasarayın tasarımından kat kat gerideydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın