• 6
    hayretler içerisinde seyrettiğim olay. fenerbahçe camiası abartmıyorum fatih terim’e bile bu kadar nefret duymadı.

    şöyle bir düşününce erden timur ne yaptı acaba diyorum. fenerbahçe camiasına karşı en ufak bir kötü sözü yok. tek bir açıklaması var o da alanyaspor maçı sonrası ligi bitirtmeyiz açıklaması. geçmişte yöneticiler tarafından öyle açıklamalar yapıldı ki bu devede kulak kalır. abdürrahim albayrak var kayıtları elimizde dedi, adnan polat yöneticiyken 20.45 şovu yaptı ama bu kadar tepki görmedi.

    harbiden anlam veremiyorum ben. biz erden timur’u yıllardır sponsorluk anlaşmalarından tanıyoruz ama türk futbolu 6 aydır tanıyor. ne bir başarısı ne bir kupası var. tap taze yönetici. dediğim gibi 8 şampiyonluklu 20 kupalı terim’e karşı bile böyle nefretlerini görmedim.

    aklıma tek bir şey geliyor. yıllar sonra o kadar eminlerdi ki şampiyon olacaklarından doğru hocayı buldular doğru atmosferi yakaladılar ama eden timur öyle bir kadro kurdu ki hevesleri kursaklarında kaldı. bu suyun karşı tarafını deliye çevirdi. yoksa ligi bitirtmeyiz açıklamarı flan hikaye geçmişte daha ağır sözler söyleyen yöneticiler vardı. hem bizim taraftan hem karşı taraftan. mahmut uslu gibi bir adama sahipti ya bunlar. biz bu kadar nefret etmedik. daha düne kadar bunlara göre hande sümertaş ofsayt çizgisi çiziyordu, fetöcüler var odasında dolaşıyordu. ama şimdi varsa yoksa ligi bitirtmeyiz açıklaması.

    bu işin sonu inşallah mayıs ayında sami yen’de ki derbide daha da şehvetli bitecek. o maçta gövde gösterisi yapıp kupayı alırsak yeminediyorum bu camiadan ağızdan köpük çıkmalı delirmiş insan haberleri gelir. bu işin sonu da dediysem bu sezon için sonu. yoksa erden timur daha çok fenerli kudurtacak :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın