resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 2306
    kısa sürede kendisini çok sevdirdi ve hayran bıraktırdı. oyunuyla hissettirdikleri ise bir kaç sene galatasaray'da oynasa, efsanelerimiz arasında, ilk beşe rahatlıkla ismini yazdıracak derecede.

    kulübümüzde kalacaksa da gidecekse de kendi kararı olacaktır ve bence para bu konuda ilk üç etmenden biri değildir. icardi için para meselesi rahatlıkla çözülecektir. fakat kendisi istanbul'da kalmak istiyor mudur bunu bence henüz kimse bilmiyor. seneyi bizimle beraber aşkla tamamlamak istediği aşikar da önümüzdeki sene paris'te mi yaşamak ister milano'da mı bilmiyoruz. istanbul dünyanın en güzel beş kenti arasında şüphesiz de ne yazık ki iş güzellikle bitmiyor. uluslararası toplum açısından milano, madrid, paris, londra istanbul'un çok önünde. wanda etkeni de düşünüldüğünde sırf bu sebepler yüzünden ayrılmak isteyebilir. çift olarak değerlendirirsek istanbul'da geniş bir çevreleri yoktur olmayacaktır da.

    bunun yanında, istanbul'da kalmanın avantajları da mevcut. buenos aires'e ve tüm avrupa başkentlerine/metropollerine her gün direkt uçuş bunlardan biri*. kültürümüz ile latin kültürünün yakınlığı da bir başkası. sevildiği insanların arasında olmak, galatasaray ile avrupa meydan okumasına girişmek motive olabileceği konular arasında.

    en iyisi bu senenin tadını çıkarmak. biz onu çok sevdik, ayrılırsak da güzel ayrılırız. kalırsa ne ala, adını kalbimize yazarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın