resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4295
    mustafa hakkındaki geçmiş entrylerime bakabilirsiniz övdükçe övmüşümdür. geldiğinde 31 numarayı aldığında kadıköyde çıktığı ilk maçında falan harbiden inanılmaz keyif veren bir performansı vardı.

    yalnız şunu anlamıyorum. mustafaya bu taraftar ne zaman haksızlık etti. hala geri dönsün aman gelsin deniliyor. burda oynarken neler yaptığı nerelerde takıldığı futboluna ve kişisel gelişimine ne kadar önem verdiği daha doğrusu vermediği ne çabuk unutulmuş.

    burda yazıyor bazen kulübe yakın abilerimiz kardeşlerimiz pek çok şeyden de haberleri var. ben dümdüz taraftarım bir şeyden haberim yok. ama bildiğimi söylüyorum yanlışsa mesajla da burdan da düzeltsinler. mustafa değil mi geldiği günden itibaren kariyer planını fransada oynamak üzere çizen. rica minnet yüzü gülsün top oynasın fiziksel ve zihinsel olarak oyuna dönsün diye burda edilen dualar iyi dilekler duruyor bakın önceki sayfalara.

    şimdi yine sallanıyor bonservis bedeli az aman fazlaya satalım aman seneye geri dönsün oynasın. yahu gerçekten zannediyor musunuz bu adam yazın dönecek de bu takımda kalmak isteyecek diye. sezon sonu gelir beni fransadan bir takıma gönderin der gönderirsen kurtulursun göndermezsen top da oynamaz.

    bugün herkesin salladığı karagümrük forveti diagneden formayı alamayacak haldeydi bu adam top falan oynamayı da bırakmıştı. şimdi iyi giden bir galatasaray varken hemen geçen seneki başarısız simaları galatasaraya döndürmek için bir hareketlenme var. aman arabistanda 1 gol atan cicaldau dönsün aman fransa aşığı mustafa dönsün diye. ya zaten bunların daha iyileri şu an takımımızda var.

    burdan gençlere bir tavsiye vererek bitireyim yazımı. sizi istemeyeni siz de istemeyen gençler. gün gelir yanınıza alırsınız veya o gelir bir şekilde ama o ilişki yürümez. gönülsüz ilişkileri yaşamak en çok size zarar verir. sevdiğinizle ve yaşadığınız üzüntüyle kalırsınız.

    gönlü galatasarayda olmayan futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın