resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 2263
    (bkz: 13 ocak 2023 galatasaray hatayspor maçı) sonundaki tepkisinin skor üretemediği için ya da kendisine düzgün pas gelmediği için olduğunu sanmıyorum. bu adam 15 dkda bir gol bi asist yaştığı derbiden sonra galibiyet fotoğrafını takım içindeki rakibi diğer forvetle birlikt eçekinmeye çalışmış birisi. gerçek anlamda saha içersinde sıfır ego ile oynuyor, asla isminden dolayı talepkar değil, kontra kesmek için rakibini orta sahanın gerisine kadar kovalayabiliyor. takım oyuncusu nasıl olmalı deseler icardi’nin 22-23 sezonundaki saha içi performansı gösterilmeli.

    ancak kendisi muhtemelen iş disiplini de en yüksek oyuncularımızdan biri olmanın da etkisiyle takımın son 30 dk rolantiye alarak oynamasına sinirlenmiş olabilir. maç 90 dk ve bu adam 90 dk’mın 90’ında da oynamak için sahada kalıyor. ama hem tribün hem de takım 65. dk itibariyle derbi ve hatay galibiyet goygoyuna düşüp maçı rolantiye aldı. halbuki aynı tempo devam etse 5-6 atmamız da gayet olasıydı. ben icardi’nin skor yapamamasından ziyade 90 dk sahada kaldığı maçı 60 dk oynamak zorunda kaldığına tepkili olduğu kanaatindeyim, ki dk 85-90 falanken kanat oyuncularına çabuk çıkıp çabuk oynasanıza diye eliyle koluyla tepki de gösterirken gördüm kendisini.

    bu tepki bize zarar yazmaz. tribündeki bir tataftar olarak volkan demirel sebebiyle 6 beşiktaşa averajla şampiyonluk verdiğimiz sezonda 0-7 yatmış olması sebebiyle de bi 7 gollü galibiyet görmek isterdim. takım ve tribün rolantiye alınca maçı benim de keyfim kaçtı ve şimarıklık gibi olmasın ama bu kadar rahat skor bulabildiğimiz maçın sonunun 4-0 olması som düdükle bi an buruk bi tat bıraktı yalan yok.

    ayrıca : (bkz: icardi görelim ne eyler, ne eylerse güzel eyler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın