• 1703
    1. dursun özbek yönetiminden özür dilemek için ağır hafıza kaybı yaşamak gerekiyor öncelikle bunu belirteyim.bu yönetim galatasaray tarihinin en kötü yönetimi ve o şartlar düşünüldüğünde dursun özbek galatasaray tarihinin en kötü başkanı demek son derece makul. bazıları için önce b'aşk'anım sonra galatasaray tarihinin en kötü başkanı burak elmas da olabilir tabi o durum tamamen kendin ettin kendin buldun durumu.

    gelelim 2. dursun özbek yönetimine. ben hiçbir yönetime ilk 3-6 ay yorum yapmam. kendilerine de yapmadım. işlerin iyi gittiği malum ama konu dursun özbek olunca da kimse kusura bakmasın ortada bir yaşanmışlık var ve insanların yoğurdu üfleyerek yemesi kadar doğal bir şey yok aynı şekilde her insan ikinci bir şansı hak eder. ayrıca dışarıda o kadar da güçlü değillerdir sene başında hakem doğramaları ortada.

    bu yönetimde erden timur olmasa böyle olur muydu sorusunu sormadan da geçemiyorum ayrıca kim rahatsız olursa olsun bizi 1. dursun özbek yönetiminden kurtaran mustafa cengiz'e tekrardan allah rahmet eylesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın