• 2454
    bu gece hatay galibiyetimiz sonrası hortlayan bir başlıkta okudum, aynen aktarıyorum:

    --- alıntı ---
    bugun reddit fenerbahce sayfasinda gezerken‚ benficali bir taraftarin jj hakkinda yazdiklarini okudum. acikcasi su anda yasadiklarimizin aynisini benfica ve sporting´in basindan gectigini farkettim. jj´nin niye ust liglerdeki takimlarin ilgisini cekmedigini acikcasi bu yazidan sonra anladim. sizinlede paylasmak icin yazdiklarini turkceye cevirdim.

    kaynak: https://www.reddit.com/..._careful_with_what_y ou_say/

    benfica taraftariyim‚ jorge jesus hakkında söylediklerinize dikkat edin.
    bu forumda 20 dakikadir geziyorum. jj´i burada çok koruyorsunuz ve portekizdeki insanların onu neden sevmediğine ve onun eksiklikleri hakkinda basit bir açıklama yapacağım. benficaya ilk geldiginde bizi zafere ulastirdi‚ bize 3 şampiyonluk ve birkaç kupa kazandırdi. ardından sportinge gitti ve bu da benfica taraftarlarını çok incitti. sporting taraftarlari onu sevmiyor çünkü çok para harcıyor ve 3 yıllık hizmetinde birkaç kupadan başka bir şey kazanmadı. sonra benfica´ya geri döndu ve gülünç miktarda para harcıyor ve kesinlikle hiçbir şey kazanmıyor ama yine de dünya çapında bir teknik direktor gibi davranıyor ve bizim için yeterince iyi olmayan veya yeterince iyi olmayan oyunculara çok fazla para harcadı ve şimdi hala onlarla takılıp kalıyoruz ve onları göndermek için mücadele ediyoruz. ayrıca genç oyuncularla onları geliştirmek için sabır ve isteksizliği de var ki bu en çok bilineni cancello ve bernardo silva gibi oyuncuların birkac mactan fazlasını oynamadan bu kadar erken ayrılmasına neden oldu. ayrıca büyük bir egosu var ve bazen rakip takımin futboluna uyum sağlayamiyor‚ çoğu zaman korkunç sonuçlara yol aciyor. dinamo sizi şampiyonlar liginden elendikten sonra yaptığı gibi sucu oyunculara yüklüyor. sonuç olarak‚ fenerbahçe´de gerçekten başarılı olmasını umuyorum ama adamı körü körüne savunmayin çünkü çok açık bir şekilde bazı kusurları var.

    --- alıntı ---
    ümraniye maçı sonrası açılan bir başlıkta yazılmış bu yazı, bu gece yeniden hortlamış. okuyunca garipsemedim çünkü daha evvel benficalıların jesus hakkındaki yorumlarını okumuştum ve tavırlarını biliyordum. çok para harcayıp rezil olmasından şikayetçiydiler aynı şekilde sporting lizbon'da da böyle imiş. zaten bir benficalı ana avrat düz giriyordu jesus'a, 19 maçta sadece 2 galibiyeti varmış porto'ya karşı bu istatistik ne kadar doğru bilmiyorum ama kendisinin yorumu bu yöndeydi. sadece %13 galibiyet oranı varmış porto'ya karşı. aman yarabbi. tabii ben bu yorumları son 5 haftasından önce okumuştum da son 5 haftada önce trabzonspor'a sonra bize farklı ve ezilerek yenilmesi haklı çıkardı bu taraftarı.
    forumda zaten herkes karalara bağlamış. harbiden muhatap olduğumuz kulüp ve taraftarı bunlar işte, çok kırılganlar. bazıları jesus'a sözleşme verelim diyecek kadar biatçı bazıları dümdüz girecek kadar nefret ediyor "hemen daum" misali "hemen aykut" moduna girmiş. ne bileyim, maçtan sonra forumlarına girip kahkaha atmalı entryler okumak gibisi yok.
    bu arada fenerlilerin özeti ya bu antu.com. 6s yazan mi dersin 8jk yazan mi dersin t5 yazan mi dersin, valla çoluk çocuk. şu adamlar bizim ezeli rakibimiz işte soyleyecek sözüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın