resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4244
    bonservis bedeli ödemediğimiz, her sene on golü kesin futbolcumuz. 2022-2023 sezonunun ilk devresini de ligde 18 maçta 7 gol ile kapattı.

    dünyanın her yerinde bonservis bedeli ödemediğin adamdan her sene çift haneli gol katkısı almak büyük iştir. türkiye'de futbolcular, sporcular, bankacılar, mühendisler iyi beslenemiyor. kötü eğitim hayatımızın da gerçeği, futbolumuzun da. kuvvetle muhtemel yıllarca kötü beslenerek, kötü antrenman yaparak, kötü gelişerek futbolcu oldu kerem. öyle böyle kendisinden her sene çift haneli gol katkısı alacağımızı düşünüyorum ben.

    çok güzel olurdu kerem ergenliğinde iyi beslenip iyi eğitilse, oyunun taktik kısmını yetkin kişilerden öğrense. ama hayatımızın gerçeği bu. kendimden biraz yersiz de olsa örnek vereyim, bakanlık projesinde çalışacak kadar kalifiye, iş bulamayacak kadar yetersizim hayatımın şu döneminde. garip geliyor ama şunu da biliyorum, garipliklerin normal olduğu bir ülkedeyiz. öyle böyle derken yine 18 maçta 7 gol olmuş aslan parçası. 14 yapsın, ben razıyım sene sonuna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın