• 106
    fikstur avantaji onundeki 18-19 mac icin dusunulmesi biraz zor bir durum, zira rakip takimlarin form durumlari, ic saha-dis saha performanslari, hedefleri, oyuncularin form, sakatlik durumlari gibi bir cok sey bu sure icinde dalgalanacak.

    ic sahada daha cok macin olmasi otomatikman bir avantaj gibi gorulebilir. ama bazen dis sahada daha iyi oynayan bir takimin ya da cok iyi kontratak oynayan rakiplerin de olabilir. ya da derbileri bitirmis olmak her zaman bir avantaj olmayabilir, nitekim derbilerde su ana kadar daha doyurucu oyunlar oynadik.

    onundeki 4-5 mac icin bir fikstur avantajindan bahsedilebilir belki ve gorece daha kolay bir programimiz var bu donem icin. iceride hatay ve antalya maclari bu takimlarin deplasman karneleri de dusunulunce gayet uygun maclar gibi duruyor. sonrasinda giresun deplasmani da bu ligde oynamasi en rahat deplasmanlardan biri sayilabilir. giresun'un buyuk takimlara karsi basarili sonuclari hep deplasmanlarda gelmis mesela. sonra iceride umraniye maci biraz tehlikeli gozukuyor, ozellikle umraniye'nin son haftalardaki deplasman sonuclari dusunulunce. daha sonra da trabzon maci var ki su anda krize girmek uzere olan trabzon'un o haftaki durumu maci oldugundan daha da kolaylastirabilir bizim icin.

    ama bu analizi ligin geri kalanina yaymak su anda anlamsiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın