resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 5778
    bu sezon galatasaray'ın bu başarıyı yakalamasındaki en kritik isim. ben genel kanının aksine ciddi bir forvet eksikliğimiz olduğunu düşünmüyorum.

    geçen sefer medyada öyle bir algı oldu ki, "büyük maçlarda gol atamıyor", "yere düşüp bayılıyor", "paragöz" diye diye galatasaray taraftarını bile soğuttular adamdan. gönderildiğinde kimse de demedi bu adam 29 gol attı 2017-18 şampiyonluğunun asli mimarıydı diye. adamın 29 gol attığı sezon sanki vasat bir performans sergilemiş de yerine daha iyisi alınabilirmiş gibi bir hava oluştu. adam 29 gol attı. 29. gittikten sonrasını da zaten biliyoruz. değil diagne, o konuşulan eskimiş yıldızlar gelse yine gomis etkisi yapamayacaktı.

    şimdi de yaşı üzerinden yine bir eksiklik, vasatlık algısı oluşturuluyor. kimseye yetemiyor bu adam. ne yapsa bir kusuru var. adam 12 puanı direkt kendisi ekledi galatasaray hanesine. oyuna her girdiği maçta golü var. çoğu da kolay değil o gollerin.

    adam 3 4 hafta oynayıp gol atamasa, etkisiz kalsa diyeceğim ki, evet galiba haklılar. ama yok. her oynadığı maçta golü var. hatay maçında oynasın yine atacak, sonraki maçta oynasın yine atacak.

    ben demiyorum ki gomis bu takımın as forveti olsun. icardi gibi, benim süper ligde şu ana kadar gördüğüm en acayip etkiyi uyandıran forvetin yerini alamaz. ama bu kadar da kolay gözden çıkarılması garip geliyor.

    en önemlisi de alacağımız verimi biliyoruz bu adamdan. yerine gelecek yedek forvet ise gomis etkisi mi yaratır, seferovic etkisi mi yaratır, onu göreceğiz. 2018'de gördüğümüz gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın