resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12890
    kendisini gönderen yönetimin hataları çoktur ama katkısı belhanda kadar değil demek için ya nefret dolusunuzdur ya da kişisel husumetiniz vardır. adamların katkısı en kötü ihtimalle florya arazisinin geri alınması ve bankalar birliği anlaşmasının faizinin farklı seçilmesi. bir tanesi galatasaray'ın kurtuluş projesi deniyor diğerinden karımız minimum 100 milyon tl.

    her haltı bilmek zorunda değilsiniz ama saçmalamak zorunda da değilsiniz arkadaş zemin ne zaman yenilenir ya da zeminin belhanda döneminde neden o halde olduğuna dair en ufak fikri olmayan adamlar sezon ortasında "zömönö yönölömödülör" şeklinde kafa ütülüyor. zibilyon kere yazdık sorun drenajdı ama bunun anlaşılması bile 2 yıl aldı dönemin stad müdürünün gönderilmesindeki asıl neden de muhtemelen buydu ki o arkadaş çok uzun zamandır o göreveydi saha zemini ve drenaj dağılmışken çim ekip çim biçerek sorunu düzeltmeye çalıştılar bir nevi bataklıkta bitki yetiştirmeye çalıştılar. aynı şekilde yok mustafa cengiz döneminde elektrik maliyeti nedeniyle yapay güneş ışığı veren lambalar çalıştırılmıyor diye twitter soytarılarına haber yaptırdılar o zaman da dedik "lan o zemine güneşi getirsen yine bitki yetişmez" diye ama b"aşk"anım burak elmas propagandası yapmayanı dövdükleri için kimseye bu basit gerçeği bile anlatamadık.

    belhanda benim çok beğendiğim bir futbolcuydu ama herkes yerini bilecek.
    mustafa cengiz ile kişisel husumeti olan insanlar artık kabak tadı verdi. her başlıkta bir fırsatını bulup algı kasmaya devam ediyorlar. geçmişe dönüp burak elmas başlığına yazıp ki sonra çoğunu sildikleri şeyleri hatıtlatmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın