• 15703
    okan buruk istifa başlığının silinmesini son derece hatalı buluyorum.
    fikri takip denen bir şey var. 10.01.2023 tarihinde bu başlık gereksiz görülmüş olabilir. ancak işlerin nereden nereye geldiğinin de bir belgesidir. neyi örtüyor, neyi kapıyorsunuz?

    fikirler hatalı olabilir, fikirler değişebilir... tüm bunlar görecelidir. binlerce yıllık dogmatik kabuller bile yıkılıyor. neyin doğru olduğu konusunda kimse kesin hüküm veremez teorik olarak.
    ayrıca bu gün başarı göstermiş okan buruk bir gün bu camiadan ayrılacak. futbolda devamlı başarı diye bir şey yok. klopp bile dordmund'dan ayrılmak zorunda kaldıysa o başlık okan buruk için bir gün tekrar açılacak.

    hatalı bir yönetim anlayışı bu. engellemeyin fikirleri. hakaret var mı? yok. bir sözlük kuralına aykırılık var mı? yok. varsa olanları ayıklayın. ama içerik denetimi yapmayın. hayat iniş ve çıkışlarla dolu. bu gün jesus övgüleri de silinsin mesela... saçma değil mi? neyin nereden nereye geldiğini takip etmemizi engellemez mi bu tutum?

    futbolda daimi başarı diye bir şey yok. ronaldo bile arap coğrafyasına gitti. kötü veya yanlış olsa bile fikirlere saygı duyulmalı. her fikir değerlidir. yanlış olduğu ortaya çıkanlar bile. zira bir yanlışın belgeli olması o yanlıştan ders alınabilmesini, tekrarlanmasının engellenmesini sağlayabilmesi açısından da bir fırsattır.

    okan buruk 5 maç üst üste 3-0 kaybederse ne olacak? bu gün saçma öngörülen fikirlerin yarın doğru olduğu genel kabul haline gelecek. o zaman da övgüleri mi sileceksiniz?

    sansürcü hiç bir yaklaşımı doğru bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın