resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 2048
    hastanelerde çocuk acil doktoru olur. normal hastalara bakmazlar sadece acil bir durum olursa gelir müdahale ederler. sorunu çözüp tekrar odalarına, takılmaya giderler.

    işte icardi aynı bunlar gibi. normal lig maçlarında diyor ki siz gomis'le veya forvetsiz halledin büyük maçları bana bırakın. acil durumlarda kullanılacak büyük bir güç. kalitesi ligin çok çok üzerinde, takımı da sahiplenmiş, 8/1/2023 fener galatasaray maçında formasını tribünlere gösterdiği anda tribünlerdekilerin içli içli ağladıklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

    bir tebrik de okan hocaya. böyle bir yıldızı, böyle zor ve sorunlu bir yıldızı kullanabildiği ve verim alabildiği için. geç geldiği için henüz yeterince faydalanamadık ama ikinci devre bizi şampiyon yapacak isimlerin başında geliyor kendisi. umarım seneye de bir şekilde takımda tutabiliriz. sırf kendisi için beinsports bile alabilirim o derece. sözüm sana bein sportun sahibi katarlı kardeşim.

    saçma saçma isimlere ayrı ayrı bir dünya para ödeyeceğine, icardi gibi adamı alacaksın, o zaten maliyetini fazlasıyla çıkarır. sakın maliyetine takılmayın, yeter ki psg başkasına satamasın ve adam bize gelmek istesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın