• 172
    bundan 1 hafta önce yaptığım hesap ;

    bursaspor ilk önce i.b.b maçında puan kabeder ve daha sonra seri puan kayıpları yaşar. bizimle oynayacağı maç gelene kadar biz 2 puan falan önünde olur o maçı da kazanıp 5 puan fark atarız. tabi bu sırada zaten yenmiş olacağımız fenerbahçe yarıştan kopar ve beşiktaş maçı öncesi oynayacağı kayserispor maçını da kaybeder. beşiktaş eshişehir maçında mutlak puan kaybeder , geri kalan maçlarını zor olsa bile kazanır ve 2-3 hafta kala puan kaybeder fakat bursaspor'u 3-2'nin rövanşı olacak maçta yener.

    ama ne oldu ? biz gittik fenerbahçe maçını kaybettik. bu şu durumu doğurdu ; fenerbahçe durup dururken şampiyonluk yarışı içine girdi ? ha şampiyon olacak mı ? zor olur. zor diyorsam terbiye açısından zor diyorum. zira yılmaz vural gibi ruh hastası bir insanın teknik direktörü olduğu takımı yenmek , hele ki böyle kritik bir haftada zor. kayserispor zaten diri top oynuyor , ayrıca fenerbahçe yine fazla bozuldu galatasaray galibiyeti sonrası. ankaragücü deplasmanı falan zor işler bunlar.
    bursaspor zaten düşüş içine girecektir , o yüzden söylemiyorum bile. ama beşiktaş benim en şanslı gördüğüm ekip. eğer birde gidip fenerbahçe'yi yenerlerse kesinlikle şampiyon olurlar. bunu fenerbahçe'yi eledikleri için değil daha da hava yakalayacakları için söylüyorum.

    ve en güzel olanı son kısma sakladım. galatasaray.
    içimden bir ses * denizli senesi gibi olacak diyor. yine bir ali sami yen mağlubiyeti , yine büyük üzüntüler ve "bu takım bitmiş abi" deme dönemleri. zaten şampiyon olmak istiyorsak 7'de 7 yapmamız gerekir ve bence 7'de 6 ve hatta 5 bile yeterli. çünkü rakipler çok puan kaybedecek , yeter ki inanalım. ve tahmin olarak bakacak olursak 70 puan alan takım şampiyon olur gibi gözküyor.

    her şey bittiği an bir şey başlar ya ; işte o galatasaray a dostlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın