resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1349
    sene boyunca kötü oynadığı maçlardan sonra bile acayip bir potansiyeli olduğundan, sağ açıktaki performansının hiç ama hiç bir şey ifade etmediğinden, hatta başarısız olsa dahi forvette ısrarcı olunması gerektiğinden bahsedip durdum. çünkü orjini sol, özellikleri ve yetenek skalası ise bu kadar ben forvetim diye bağıran bir oyuncunun sağ kanatta heba olduğunu görmek kahrediyor.

    dün sadece alnının akıyla değil, fenerbahçe defansını da tarumar ederek çıktı. hani, 3 tane ağır vasıta stoperi istisnasız her pozisyonda savurabilmek acayip bir şey. benzetildiği burak yılmaz'ın 22 yaşındaki halinden de çok daha iyi bir durumda şuan. first touch'u 32'sinde öğrenmiş bir oyuncuyla, 22'sinde zaten sahip olan bir oyuncunun gelebileceği seviyeler çok başka. gerçekten üstüne titreyip, mümkünse bir daha sağ kanada koyup taraftarın önüne atmadan yavaş yavaş pişirmek gerekiyor.

    mertens'le olan uyumları da osimhen-mertens ikilisine aşırı benziyor. ek olarak osimhen de deli dana gibi koşup sonuç veremeyen bir oyuncuyken sadece fiziki kalitesi yüzünden formayı kaptığı ilk sezonda 12 gol attı diye 20 milyona fransa yolunu tutmuştu ki, barış'ın da bu konuda önü çok açık bence. kerem ve yunus'un transfer olması için çift haneli istatistikler gerekiyor ama barış böyle oynamaya devam ettiği sürece çok gol atmasına gerek bile yok çift haneli bonservisleri görmesi için.

    beşiktaş maçı doğumundu, bu maç da miladın olur umarım.

    (bkz: 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın