resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2044
    bazen çok sevdiğin şeylere o kadar çok bağalnırsın ki hafif hafif zarar verirsin, hem kendine hem değerlerine. ama bunu kesinlikle bilinçli yapmazsın, gözün dönmüştür sevgiden.

    bu tıpkı bir kadına ya da erkeğe körü körüne bağlanmak gibi. durumu ileriye götürmek gibi.

    arda bu durumda veya bu duruma doğru ilerliyor. fakat bu durum onu suçlamamız için yeterli mi ? hayır. bu saçmalıktan öteye gitmez. kimse ardayı suçlayamaz, direk genelleme yapıyorum " kimse ".

    arda son zamanlarda doğru olmayan kararlar alabilir, yanlış yapabilir. ama galatasaray spor kulübü o güzel kültüründen, değerlerinden bahsediyorsa bu adamı yeniden liverpool'u deli ettiği maçtaki temposuna sokması lazım.

    adnan polat çıkıp dedi ki " avrupa kupası gelmeden arda gitmeyecek " yok yaa? ya gelmezse ya her seferinde elenirsek. ne olacak bu adamın hali?

    şişmanladığını görmüyor musunuz? sürekli medya peşinde. profesyonelce yaşayamıyor. bu adamın artık buradan gitmesi lazım. avrupaya iyi bir takıma satılması lazım.

    bunu daha önce de söylemiştim. boyu küçük, gövdesi büyük, bacakları kısa. bu adamın fiziği bu iken kilo alması inanılmaz kötü bir durum. ve git gide yavaşlayacak. durduk yere neden böyle oldu arda. çünkü çevresi profesyonel değil. eğer gerçekten iyi bir profesyonel olacaksa acunla emreyle pilesteyşını bırakıp kendini soyutlaması gerekecek.

    umarım yakında birlikte olduğu insan ile evlenip avrupaya gider. kendisi için iyi bir fizyoterapist, diyetisyen, menajer vs vs herşey profesyonelce ayarlanır ve eski temposuna kavuşur.

    bu iş avrupa da böyle yürüyor. kimse evine gidip annesinin taze fasulyesini yiyemiyor ne yazık ki. bunun adı profesyonellik, o taze fasulyeyi yemediği için saygı görüyor.

    arda önce bizim adımızı, sonra kendi adını duyurmak için bu profesyonelliğe katlanıcak. 10 sene sonra gel yemin ederim sana hergün taze fasulye ısmarlayacağım adaş!

    ama lütfen git, lütfen dinleme baştakileri. lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın