resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2039
    bu takıma herşeyini vermiş, ancak bazı densizler tarafından kız arkadaşı üzerinden laf atılan futbolcudur..bu densizlerin galatasaraylı olduğunu iddia etmesi de ayrı bir konu..galatasaraylılık, her fırsatta benim hayatım galatasaray diyen, sakat sakat sahada dökülen futbola birşeyler katmak için kendini parçalayan galatasarayın evladını, kesinlikle en ufak bir suçu bile yokken maçtan sonra sinema kapatmasından dem vurup yermeye çalışmak değildir..bu düpedüz terbiyesizliktir, vefasızlıktır..ulan adam daha geçen gün röportajında şunu söyledi "ben galatasarayla para konuşmam, ben top oynarım, onlar bana para verir, ben para için oynamıyorum bu takımda"...

    bu, kendisini galatasaraylı sanan beyin fukaraları, hürriyetin başını çektiği fener medyasının gazına gelerek, adamın sinema kapatmış olmasına kafayı takıyor..ulan sinemayı kaç liraya kapatırsın? 200 koltuk olsa misal, 15 liradan, maksimum 3000 lira...yahu adamların altında 200-300 euroluk arabalar var, nedir sizin derdiniz? kazanıyorsa harcıyor..senin o kadar paran olsa, bırak sinema kapatmayı, sinemayı komple satın alır, canın sıkıldığında film izlemeye gidersin..

    umarım arda, bu densizlerin terbiyesizliklerini kafasına takmaz...dediğim gibi benim için çoktan galatasarayın bayrak adamı, bir gün galatasaraya ihanet etmediği sürece de hep böyle kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın