resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2037
    ne iyi günde ne de kötü günde kaptanlığını benimseyemediğim, bununla birlikte galatasaraylılığından şüphe etmediğim futbolcudur.

    karakter konusunda sorunları bulunmaktadır. önce biz arkadaşımızın eski sevgilisine an gözle bakmayız dedi sonra gizliden işi pişirdi. ayrıca hiçbir aklı başında gerçek yıldız futbolcu kendi taraftarına hitaben bunları söylemedi söylediğinde de benim gözümde bitmiştir seviyesi deniz seviyesinin altına inmiştir; "bu yaşta yıldız olduğum için, güzel arabalara bindiğim için, güzel bir sevgilim olduğu için beni kıskanıyorlar". galatasaray kaptanı bunları nasıl söyler, söylemeyi bırak ima dahi edemez. dün neydin bugün koktun, daha ne başardın ki bu havalar girdin demezler mi adama. messinin oyununun da karakterinin de fersahlar kadar uzağındasın.

    futboluna gelince; yetenekli bir oyuncu olmakla birlikte hızlı olmaması, şut yeteneği olmaması, güzel orta yapamaması ve duran top kullanamaması en büyük eksikliklikleridir. fabregas, nasri, messi gibi oyuncuları izleyip kendine ders çıkarmalıdır. ama üzelerek görüyorum ki futbol gelişimi durmuştur, uzun yıllar galatasaray'da kalması fikri beni tedirgin etmektedir. ayrıca kaptanlığı alınarak kewell'a verilmelidir*, ikinci kaptan da neil olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın