• 261
    çıkan kadro bence çıkabilecek en iyi kadro. sergio ara dönemde sakatlandı ve uzun süre oynamadı, döndü bir maç oynayıp cezalı hale geldi. torreira dünya kupası arasında sadece milli takım antrenmanı yaptı, geldi bir maç oynadı cezalı konumuna düştü takip eden maçı kaçırdı. kabaca 2-2.5 aylık süreçte resmi maçları 1-2'den fazla değil. o sebepten ötürü berkan tercihi bence net doğru bir tercih, kötü senaryoda torreira gibi güçlü bir alternatif var.

    gelelim ileri üçlüye. kerem bu seviyelerin oyuncusu, rashica oynadığı kanatta ters ayaklı olmaması sebebiyle ters gelebilecek bir profil. barış ise oldukça formda ve bu formu ödüllendirmek önemli bir özgüven katabilir. ıcardi belli ki sakatlıktan tam olarak dönebilmiş değil ve kötü senaryo için yedekte. gomis de benzer şekilde formda ancak sert geçen bir maçta 60'tan sonra girebilecek diri bir gomis bizim için önemli bir kart.

    bu açıdan bakınca kadro bence çıkabilecek en iyi kadro ve 4 türk ile oynaması da değişikliklerde elimizi rahatlatacak olan unsur. hakkımızda hayırlısı olsun, önemli olmakla birlikte ölüm kalım maçı değil, kaybedersek ya da berabere kalırsak kötü bir duruma düşmüyoruz, kazanırsak ise önemli bir avantajla zor fikstürü geride bırakmış oluyoruz.

    vurduğumuz gol, yediğimiz ofsayt olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın