• 156
    allah'ın izniyle 3 puanı alıp, 4 puan farkla yolumuza emin adımlarla devam edeceğimiz maç. ayrıca bu senaryoda suyun karşı tarafının kimyası bozulacaktır, bir kaç maç daha kötü sonuç gelirse uzay futbolu oynatan, futbola yön veren hocalarını taşlarla sopalarla kovalayacaklardır. 3 puan bizim için kritik, şampiyonluk tarihini biraz öne çekebilir.

    ancak 3 puan olmazsa olmaz da değil bizim için. daha sezonun yarısını tamamlamadık, önümüzdeki fikstürde bir çok maçımızı iç sahada oynayacağız. ayrıca ligin sondan bir önceki haftası fenerbahçe ile sami yen'de de oynayacağız. şu maçtan 1 puan almamıza da tamamım ben. yenilsek dahi bir şey değişmeyecektir, sadece 1 puan geriye düşeceğiz.

    okan hoca takımı doğru hazırlamışsa da yenileceğimizi düşünmüyorum. fenerbahçe kırılgan bir takım. ön alan presiyle rakibi dengesiz yakalayıp bol skor bulmaya oynuyorlar, arkada çok açık veriyorlar. 3-1'lik maçtaki gibi taktiksel açıdan güçlü kalabilirsek galibiyet gelecektir. gönlümden geçen 3 puan ancak beraberlikle ayrılacağımızı düşünüyorum. skor üstünlüğünü yakalasak bile bir senaryo yazıp o 3 puanı bize kolay kolay vermezler. galibiyetle çıkmamız durumunda bizim rüzgarı arkamıza alacağımızı, onların ise dağılacağını bizler gibi onlar da biliyor.

    inna fetahna leke fethan mubina.

    https://youtu.be/6E-MR4NASJM
App Store'dan indirin Google Play'den alın