resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1774
    icardi'nin 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçında az ya da çok bir şekilde sahada olması gerektiğini düşünüyorum.

    anlık fiziksel durumunu en iyi bilen teknik ekip mutlaka, ancak gomis'in 90 dakika boyunca etkili şekilde oynayamayacağı gerçeğinden ötürü okan buruk'a göre 10-15, bana göreyse en az 45 dakika başka bir uç oyuncu oynatma ihtiyacımız var. bu ihtiyaca cevap olarak gördüğümüz oyuncular şu şekilde:

    seferovic: artık son dakikalarda skora bağlı olarak ya ileri atılacak topları indirip zaman öldürecek, ya da şişirilen hava toplarına vurması beklenecek "situational" bir oyuncudan fazlası değil galatasaray için. hele bir kadıköy deplasmanında daha fazlasını beklemek yersiz.

    barış alper: son dönemde yükselen form grafiğiyle bizi sevindirse de gelişim süreci itibarıyla hala yetersiz ilk dokunuşu ve bitiriciliği, bizi nadir bulduğumuz fırsatlara ah-vah etmeye sevk edebilir.

    sonuç olarak icardi'yi sakatlığı tam iyileşmeden oynatmak tabii ki olmaz, ama maç ritmi yok veya kondisyonu yeterli değil diye oynatılmaması, hem bu entry'de bahsi geçen diğer üç oyuncuya, hem de takımın kalanına hiç gerek olmayan ekstra bir yük bindirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın